• Drukwerk Drukwerk

  Drukkerij Michiels is sinds de jaren ‘50 geëvolueerd van typo-drukkerij naar een moderne offset- en digitale drukkerij, maar heeft zijn traditionele degelpersen en cilinderpersen steeds in productie gehouden. Onze jarenlange ambachtelijke ervaring staat garant voor een prachtig resultaat.

 • Vormgeving Vormgeving

  Wij kunnen je helpen met het ontwerp en de uitwerking van je huisstijl. Ons team van vormgevers staat in voor de opmaak van folders, brochures, magazines en boeken; of voor een uniek design van affiches, geboortekaartjes of huwelijksuitnodigingen. Door onze know-how weten we perfect wat er past bij jou en jouw project.

 • Afwerking Afwerking

  De afwerking is de kroon op het werk. Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk tot in detail uitgewerkt en netjes verpakt wordt. Daarbij blijft het niet bij de standaardafwerkingen, maar denken we ook graag mee over tailor-made oplossingen.

 • Hoogkwalitatief drukwerk - flexibele service

  Een betrouwbare partner.

  Drukkerij Michiels is jouw grafische partner voor ieder drukwerk. Naamkaartjes, uitnodigingen, boeken of magazines, wij helpen je graag van A tot Z. Ook voor origineel gelegenheidsdrukwerk of gepersonaliseerde mailings kan je bij ons terecht. Drukkerij Michiels reikt de gepaste oplossing aan en verzorgt jouw drukwerk van ontwerp tot afwerking.

  Designcards.be specialiseert zich in geprinte emoties en gelegenheidsdrukwerk. Wij ontwerpen alles van geboortekaartjes, trouwkaarten, communiekaartjes, tot kerstkaarten, wenskaarten en uitnodigingen voor een jubileum. Steeds houden onze ontwerpers rekening met jouw wensen en persoonlijkheid om kaartjes op maat te creëren Kijk zeker eens naar ons portfolio en laat je inspireren! Hou je net zoals wij van face-to-face en van touch & feel? Dan verwelkomen je graag in ons atelier te Mechelen waar je alle ontwerpen kan komen ontdekken.

  Over ons bedrijf

 • Offerte aanvragen

  Bij Drukkerij Michiels zoeken we met de klant steeds naar een totaaloplossing. We zijn sterk in digitaal drukwerk en offsetdrukwerk, zowel voor kleine als voor grote oplages. Drukkerij Michiels staat voor service en kwaliteit. Vraag vrijblijvend je offerte aan en laat je overtuigen!

 • Drukkerij Michiels presenteert designcards.be

  Voor al jouw gelegenheidsdrukwerk.

  Designcards by Drukkerij Michiels ontwerpt one-of-a-kind kaartjes voor een geboorte, huwelijk, communie, kerstwens, feest of andere gelegenheid. Assortie zeg je? We ontwerpen en printen ook bijhorende snoepwikkeltjes, sluitzegeltjes, banners, stickers of omslagen. Zo past al het drukwerk mooi bij elkaar en klopt het plaatje!

  LET'S PRINT EMOTIONS.

Letterpress_3

Drukkerij Michiels heeft alles in huis om uw letterpress-drukwerk tot in de puntjes te verzorgen. Naast jarenlange ervaring met de loden letter en letterpress, heeft drukkerij Michiels zijn originele machinepark altijd bewaard, onderhouden, en blijven gebruiken.

Bij letterpress wordt de drukvorm met enige kracht in het papier geperst, waardoor het reliëfverschil voelbaar en zichtbaar wordt en het calligrafisch effect versterkt. In combinatie met het juiste papiersoort (zeer dik of zeer dun) geeft dit een extra meerwaarde. Ons machinepark en onze jarenlange ambachtelijke ervaring staan garant voor een prachtig resultaat.

Letterpress is uitermate geschikt voor o.a.
Visitekaartjes of naamkaartjes - Uitnodigingen - Presentatiemappen - Briefpapier - Huwelijksaankondigingen of trouwkaarten - Geboortekaartjes of Doopkaartjes - Menukaarten - Bierkaartjes of bierviltjes - Boekkaften - Gelegenheidsdrukwerk - ...

 

Scroll UP