Home Drukwerk Letterpress

Letterpress | typo - hoogdruk - boekdruk - drukkerij Michiels

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Letterpress - Typo - Hoogdruk - Boekdruk - Folie - ...

Drukkerij Michiels heeft alles in huis om uw letterpress-drukwerk tot in de puntjes te verzorgen. Naast jarenlange ervaring met de loden letter en letterpress, heeft drukkerij Michiels zijn originele machinepark altijd bewaard, onderhouden, en blijven gebruiken.

Drukkerij Michiels is sinds de jaren '50 van typo-drukkerij geëvalueerd naar een moderne offset- en digitale drukkerij, maar heeft zijn traditionele degelpersen en cilinderpersen steeds in productie gehouden.

Geef uw drukwerk een speciale touch met letterpress (typo- en/of foliedruk)

De drukvorm wordt met enige kracht in het papier geperst, waardoor het reliëfverschil voelbaar wordt en het calligrafisch effect versterkt. In combinatie met het juiste papiersoort (zeer dik of zeer dun) geeft dit een extra meerwaarde. Wij kunnen dit als moderne drukkerij ook aanbieden. Ons machinepark en onze jarenlange ambachtelijke ervaring staan garant voor een prachtig resultaat.

Letterpress is uitermate geschikt voor o.a.
Visitekaartjes of naamkaartjes - Uitnodigingen -Presentatiemappen -Briefpapier -Huwelijksaankondigingen of trouwkaarten -Geboortekaartjes of Doopkaartjes -Menukaarten -Bierkaartjes of bierviltjes -Boekkaften -Gelegenheidsdrukwerk - ...

Alle mogelijkheden te bespreken in combinatie met offset en/of digitaal drukwerk.

 

    instagram_buroform   facebook_buroform  


offerteaanvraag drukwerk

drukkerijmichiels banner geboorte


klantenzone drukkerij Michiels